19 Şubat 2012 Pazar

Nakkaş Kebap - Nakkaştepe


Nakkaş Kebap büyükce bir yer. O yüzden diğer birçok restoranrraki tuvaletlere oranla daha büyük bir tuvaleti var. Erkeklerde problem olmuyor pek ama kadın tuvaletlerının önündeki kuyruğa sık sık rastlamışsınızdır. (Rivayet o ki genel olarak kadın tuvaletleri de daha pis oluyor)

Birçok tuvalette pisuvarlar kapıdan girince hemen karşısınıza çıkıyor halbuki ideal olan kapıdan girince sadece lavaboların görünmesidir. Burada bu konuya dikkat edilmiş ama yine de mimari biraz garip.

Tuvaletlere girince sağınızda lavabolar kalıyor düze devam edince dar bir koridordan geçiyorsunuz ve bu koridorun sağında iki tuvalat kabini bulunuyor. Bu dar koridoru geçince de pisuvar alanına geliyorsunuz.

İyi hoş ama koridordan geçerken tuvalette meydana gelen tüm faaliyeti duymak zorunda kalıyorsunuz.Çok sıkıntılı bir durum yok ama nahoş sonuçta.

Temziliğe diyecek birşey yok. Bu kadar kalabalık bir restoranda tuvaletleti temiz tutmak kolay iş değil. Nakkas Kebap benim gittiğim Cumartesi akşamında bunu başarmış durumdaydı.

Bir Kebpcıdaki tuvaletten beklentim zaten değişik bir tasarım değildir. Temiz olsun, rahat olsun yeter.









Hiç yorum yok: