14 Şubat 2012 Salı

Cookshop Palladium

Cookshop'ta tuvaleti sormadan bulabilene tebrikler. Kokuyu takip etmiştir !? :) diyeceğim ayıp olacak. Şaka bir yana öyle bir durum yok. Gidenler mutlaka sormuştur. Mekanın en sonunda sağda dar bir koridor murfağa doğru gidiyor tuvalet de o koridorun sonunda. Tabii bu iyi bir konumlandırma değil ama mekanın ancak buna elverdiğini anlayabiliyorum

Tuvaletlerin değerlendirmesi biraz karışık. Bir kere bir alışveriş merkezinde bulunmasına rağmen kendi tuvaleti olmasi arti. Tek kişilik olması bir eski ama çoğu müşteri zaten tuvalatin farkında değil o yüzden yoğunluk yaşanmıyor.Tuvalette sıcak su olması kocaman bir artı... ama dekorasyon da sanki yarım kalmış gibi. Yapalım demişler ama sonradan amaaan yeter bu kadar,sal gitsin diye düşünmüşler.

Rastgele seçilmiş gibi duran duvar fayansları bu salaş görünümü destekliyor ama tavandaki kirli havalandırma, eskilikten siyah siyah damarlanmış lavabo ve 4 ampülden sadece ikisinin yanması (ki eksik yanan ampullerre eskiden beri gıcık olurum) bunun  hesapli bir mimari seçim olmadığını gösteriyor.








Hiç yorum yok: