17 Kasım 2008 Pazartesi

MSC - ARKAS

Mecidiyeköy`de yeni bir binasi var MSC`nin ve ben gecenlerde bir aksam üzeri oraya ziyarette bulunmusken tuvalete de ugradim :)
Aslinda is yerlerinin tuvaletleri ilginc olabiliyor. Bir anlamda calisana verilen önemin de göstergesi. Kimi yerde mesela her katta tek tuvalet var ve tuvalet ihtiyaci icin baya bir yürümeniz gerekiyor. Kimi yerde tuvalet tamamen yetersiz ve insanlar kivraniyor. Temizlik de ayri bir dert tabii. Pek şık ve alimli genc bayan meslektasinizin ardindan tuvalete girince artik onun hakkinda ayni duygulari besleyemeyebiliyorsunuz :)

MSC`nin tuvaletleri binanin daha yeni olmasinin da etkisiyle piril piril. El yikama bölümü ve tuvalet bölümü ayri düsünülmüs ve en azindan benim bulundugum katta kadin ve erkek tuvaletleri ayri ayri. Bu binada her kapidan bir kart ile gecildigi düsünülecek olursa tuvalete kartsiz girilebilmesini sükretmek lazim :)

Burada klasik sivi sabun, kagit pecete, celik görünüm cöp kutusu üclüsü bulunuyor ve her ne kadar resmini cekemediysem de tuvalette klozet kapagi örtüsü de bulunuyor. Bircok sirkette bulunmayan bir konfor. Sonuc olarak calisanlarin rahatlikla gidebilecegi bir tuvalet burasi.

Is yerlerindeki tuvaletlerin bir diger özelligi de gizli is görüsmeleri icin tercih ediliyor olmasi. Bunun icin pek el verisli degil burasi cunku tuvalet kapisinin hemen yaninda cay/kahve alani bulunuyor ve tuvalette konusulanlarin burada duyulmasi muhtemel.

Hiç yorum yok: